MIND & BODY – Sorry, i’m late!


Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd ben ik vaak te laat. En dat komt puur doordat ik veelste veel plan in een te korte tijd. Voorheen was ik overal een kwartier te vroeg, wat ik zelf prettiger vind. Ik ga eens op een rijtje zetten hoe je kunt voorkomen dat je ergens niet te laat komt, dus optijd! Bij deze mijn 5 tips:

 

1. Kom je bed uit als je wekker gaat
Vrij duidelijk punt, toch? Soms wel erg lastig. Gekoppeld hier aan ook het op tijd gaan slapen. Je voelt je ‘s morgens fitter, en hebt een meer uitgeslapen gevoel, waardoor je weer makkelijker je bed uit komt.

2. Leg je spullen klaar. Als je weet dat je ‘s morgens weinig tijd hebt, leg dan alvast de kleding klaar en smeer je broodje pindakaas.

3. Plan niet te veel in een te korte tijd. Je kunt niet wat je normaal doet in een middag, opeens samenvoegen in één uurtje. Plan je activiteiten op handige momenten en kijk hoeveel tijd je ergens voor nodig hebt.

4. Stel dingen niet uit. Als je dingen uit stelt kom je jezelf weer tegen. Rammelt je fiets? Repareer ‘m dan gelijk zodat je niet onderweg pech hebt. Zo voorkom je dat je te laat op je bestemming komt!

5. Check van te voren je reistijd. Waait het hard of regent het? Moet je naar een sollicitatie in een voor jou onbekende stad? Kijk op google maps of op 9292ov of ns, om te kijken hoelang je onderweg bent naar je adres.

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je te laat komt uit onmacht. Maar buiten onmacht, is er niet echt een excuus om te laat te komen. Het is een instelling en het ligt er helemaal aan hoe belangrijk je het zelf vindt om op tijd te komen!

signie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s