HEALTH & FOOD – Waar is groene thee goed voor?

vitamine c (27)
Ik drink elke dag 2 koppen groene thee. Ik laat het thee zakje er altijd 2 minuten in trekken. Omdat ik vaag wist dat het goed voor je was, wist ik niet meer precies waarom. Ik dacht leuk om uit te zoeken en met jullie te delen.

Groene thee wordt vaak als wondermiddel tegen allerlei kwalen weggeschreven, maar er ontbreekt vaak  wetenschappelijk bewijs. Toch heeft groene thee een zeer goede werking!

○ groene thee verlaagt slecht cholesterol. Zo blijkt uit onderzoek! Wat zijn nut heeft bij de preventie van hart- en vaatziekten.

○ groene thee zit vol anti-oxidanten. Deze anti-oxidanten gaan vrije radicalen in het lichaam tegen, die voor celveroudering kunnen zorgen. Dit betekent dat het verouderingsproces van het lichaam wordt vertraagt.

○ groene thee werkt kalmerend

○ ondanks dat er in groene thee theïne  zit, werkt de thee kalmerend. Dit betekent niet dat het een thee is voor het slapen gaan. De thee zorgt  ervoor dat je je goed kan concentreren. Goed alternatief van koffie dus!

○ van 3 koppen thee per dag zal je  spijsvertering beter gaan werken. Door de betere werking van de spijsvertering zal jouw lichaam eerder over gaan tot vetverbranding.

Als je pure groene thee niet lekker vindt, kun je ook in combinatie met een andere smaak kiezen. Ik heb zelf groene thee met ginseng van Zonnatura, die haalt net de bittere smaak van groene thee weg

onderschrift

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s