MIND & BODY – Happy winter cosmetics!

Met de sombere dagen kunnen wij wel wat schoonheidsmiddeltjes gebruiken die onze lichaam en geest blij maken! Hier mijn lijst van mijn happy cosmetics!
Met deze koude dagen kan je huid wel wat extra’s gebruiken. We zitten niet te wachten op een rode jeukende huid die uitgedroogd is door de kou. Kneipp heeft een heerlijke citrus bodylotion. Deze lotion bevat een hoog percentage verzorgende oliën. Het bevat o.a. kamille, calendula en melisse-extracten, citrusvruchtolie en activerende vitamine E. De body lotion hydrateert en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een lekkere frisse geur, lekker om je dag mee te starten of na het sporten.

Je gezicht doorstaat regen, sneeuw en kou buiten. Een crème is natuurlijk een must, maar iets intensievers elke week kan zeker geen kwaad. Ik heb afgelopen week het Origins drink up mask getest. Een dikke crème substantie, die je voor de nacht op doet als masker, nadat je je gezicht hebt gereinigd. Je brengt hem net wat dikker aan dan je nachtcrème. De huid verliest de hele dag vitaal vocht. Hoe drukker je bent, des te meer vocht je verliest. Dit intensief vochtvervangend masker met avocado en abrikoospitolie herstelt diep en onmiddellijk de vochtreserves en bouwt een reservoir voor de toekomst. Japans zeegras herstelt de beschermende huidlaag om toekomstige dehydratatie en tekenen van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. De volgende ochtend zag mijn huid er gezond uit. ‘S morgens reinig je je gezicht weer.

Een bad is een echte must in de winter. Dr. Hauska heeft een heerlijke winterbad. Deze ondersteunt de doorbloeding van je huid en verwarmt langdurig en intensief. De harsachtige dennennaaldgeur kalmeert en zorgt voor een vrije ademhaling. De jojobaolie heeft een zachte, verzorgende werking op je huid. Het Winter Bad is een weldadige verzorging wanneer het buiten koud en guur is.

Net als je gezicht, krijgen je handen ook veel te voorduren door de kou. Ik vergeet vaak mijn handen in te smeren, maar vind het ook vaak irritant om met vette handen rond te lopen. Daar heb ik natuurlijk wat op gevonden! De Newfeet Verzorgende Handschoenen zijn een revolutionaire, professionele behandeling die je gewoon thuis kunt uitvoeren. Met slechts één eenvoudige behandeling van uw handen met Newfeet verzorgende handschoenen behoud u zachte en mooie handen. Eenvoudig de geleverde handschoenen aantrekken, 45 Minuten later handschoenen verwijderen. That’s it!

Een grote irritatie waar iedereen wel tegen aan loopt: droge lippen. Ik heb al een hoop lippenbalsems in mijn leven getest. Maar één viel toch wel op. De lippenbalsem van Dr. Swaab, extreme protection. Een lippenbalsem die ook goed mee kan op ski vakantie. Gegarandeerd geen droge lippen en velletjes meer, say yes to kissable lips!

Ik denk dat je zo totally verzorgd de winter doorkomt!

XO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s