CONSTANZA’S LIFE – Bye 2016, hello 2017, happy new year!

2016 een hectisch jaar waar veel in is gebeurd. Ik heb niet heel veel met ‘nieuw jaar’. Het is een maar een dag later dan 31 december 2016 immers.

Maar toch wordt oud en nieuw altijd groots gevierd. Het brengt dan ook veel mooie dingen met zich mee zoals voornemens. Misschien denk je, zucht .. voornemens .. Maar het geeft mensen wel de kracht en moed dingen aan te pakken zoals stoppen met roken, nieuwe baan zoeken, leuke studie gaan doen etc. Dus bedenk die voornemens zeker! Of je ze nu volledig behaald, dat is de vraag. Soms hoef je niet alleen maar tevreden te zijn als iets volledig lukt. Maar een streven naar iets is al hartstikke goed!

Het jaar van mijn depressie, het stoppen met mijn studie, werken aan mijzelf door middel van therapie. Dit klinkt negatief, maar dat is het totaal niet. Er was ‘eindelijk’ tijd voor de gevoelens die ik misschien al jaren weggedrukt heb, de studie die ik met veel ergenissen deed ben ik gestopt (knopen doorhakken!). Ik heb een symbolische ‘mount everest’ beklommen.

Ik heb geen voornemens voor 2017. Ik zou het graag willen, maar ben nog erg afhankelijk van de zorg in Nederland. Wanneer kan ik weer verder met mijn leven? Goed, één ding hoop ik heel erg, dat ik volgend jaar een studie kan gaan doen en kan werken aan mijn toekomst.

Hoe was jouw 2016? En wat zijn jouw voornemens voor 2017?

 

2 Comments

  1. Alice

    Mijn enige voornemen is er weer het beste van te maken. Maar dat doe ik iedere dag en dat neem ik me eigenlijk niet voor, want het is mijn natuur. Ik hou niet van goede voornemens. Hahaha.
    Succes! Ik hoop dat jouw wensen uitkomen. ♥

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s