HEALTH & FOOD – Alpro cashew eiwit shake

Alpro cashew drink is een melk achtige smaak met een lichte smaak van cashew. De hele typerende smaak van Alpro zit er niet aan. Ik verwachtte een vrij sterke zoete smaak van cashew, maar dit viel mee. Het smaakt natuurlijk.

– 100% plantaardig
– laag in suikers
– laag in vet
– 23 kcal per 100 ml
– Een bron van calcium en vitaminen B2, B12, D en E.

Omdat ik zelf zuivel producten een beetje vermijd, is Alpro een ideale oplossing om mijn eiwit shakes na het sporten mee te maken, of lekker mee te ontbijten. Dus ik heb een lekkere en eiwitrijke shake bedacht die je na het sporten kan drinken!

Waarom heb je eiwitten nodig?
Je hebt extra eiwitten nodig als je sport. Zowel duursporters als krachtsporters hebben extra eiwit nodig. Een duursporter heeft lange trainingen. Daarbij treedt beschadiging en afbraak op van spierweefsel. Na een training kun je wel wat extra eiwitten gebruiken. Voor krachtsporters geldt dat ze eiwitten kunnen gebruiken om extra spierweefsel op te bouwen.

“Een betere wereld betekent voor ons een wereld waar veel van ons voedsel plantaardig is. Waarom? Omdat kiezen voor een plantaardigere voeding op allerlei vlakken een slimme keuze is. Het is beter voor de planeet en voor je gezondheid.”

Wat heb je nodig?
250ml Alpro cashew drink
0,5 banaan
2 el havermout
5 amandelen
1 tl cacaopoeder
evt. eiwitpoeder smaak naar keuze

Doe dit allemaal in de blender en je hebt een lekkere en gezonde smoothie! Dit is natuurlijk maar een voorbeeld recept, maar je kan bijvoorbeeld ook kwark, kaneel of ander fruit toevoegen. Wees creatief! Voor meer lekkere recept ideeën kan je hier terecht! Alpro cashew krijgt van mij een dikke 7. Niet heel bijzonder, maar wel perfect voor een goede basis om smoothies, milkshakes of andere lekkere recepten mee te maken!

wp-1482769888944.png

 

 

 

 

 

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s