CONSTANZA’S LIFE – Let’s get very personal

10 vrijmoedige vragen aan mij!

Wanneer heb ik voor het laatst gehuild?
Gister omdat ik mij eenzaam voelde. Door eenzaamheid word je geconfronteerd met alle (vooral) negatieve gevoelens die je hebt. Dan is er niemand om je te troosten of om je even af te leiden.

Wat was mijn grootste uitdaging?
Mijn grootste uitdaging is om elke dag door te zetten, ondanks dat ik daar geen zin in heb. Ik ben niet iemand die in bed gaat liggen en zich depressief gaat voelen of zich gaat afsluiten. Neemt niet weg dat het wél een uitdaging is om niet voor de makkelijkste weg te gaan (afsluiten en verdrinken in je eigen ellende).

Wat is het belangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd?
Niet alles is te voorkomen, morgen is het weer beter. Veel dingen in het leven kan je niet voorkomen. Dingen gebeuren nou eenmaal, en het is niet wat je overkomt wat bepaalt hoe je je voelt, maar hoe je ermee omgaat.

Waar ben je ontevreden over?
Dat ik te snel aan mezelf twijfel. Dat is érg irritant en vaak onnodig. Ik laat me er in ieder geval niet meer door leiden, ik schiet er namelijk niets mee op.

Wat is mijn grootste pijn?
Als ik zelf onterecht pijn gedaan word, of als iemand anders waar ik van hou pijn heeft. Ik ben erg gevoelig, dus voel andermans pijn ook door mijn lijf, boven op dat van mijn eigen.

Wat is een terug kerende nachtmerrie?
Dat ik achterna gezeten word, of vermoord word.

Waar ben ik het bangst voor?
Dat ik op straat kom te staan. Ik heb ooit bijna op straat gestaan met alles, omdat ik toen geen inkomen had maar wel vaste lasten. Soms ben ik bang dat ik vervaag bij mensen, niet in de zin dat ik in het middelpunt wil staan, maar omdat ik mij soms zo ellendig voel. En dat vrienden en familie moe van mij worden, en mij dus liever niet in hun leven willen hebben.

Aan wie bewaar ik mijn mooiste jeugdherinnering?
Aan mijn vriendin Ana. In ellendige tijden kon zij mij altijd opvrolijken, hoe dan ook. Nu nog steeds!

Wat staat er op mijn bucketlist?
Landen bezoeken, reizen. Ik ben gek op natuur. Ik ben niet het type vakantieganger dat wil bakken op het strand, of tussen alle toeristen wil lopen. Geef mij maar een mooie natuur vakantie in álle rust!

Wat wil ik jou meegeven?
Maak het leven niet te moeilijk, maak je gedachtes niet te ingewikkeld. Je moet het leven niet té serieus nemen, geniet er maar gewoon van. Uiteindelijk komt alles wel op zijn pootjes terecht, maar daar moet je geduld voor hebben. Don’t rush anything. When the time is right, it’ll happen.

wp-1482769888944.png

 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s