CONSTANZA’S LIFE – Detox diary #1 what’s in the box incl. discount code!

GOED NIEUWS: de code is verlengt, shop nu met 10% korting op upgreatlife met de kortingscode CONSTANZA10 te gebruiken tot en met 30-9-2017.

Vandaag is de dag dat ik ga starten met mijn 7 dagen detox kuur. Ik heb gister het deep detox pakket van Upgreatlife ontvangen. Als je de box open doet liggen de producten gerangschikt per dag. Boven op de deksel staat een sms code, als je naar dat nummer de code (gratis) sms’t krijg je in je e-mail een digital coach tijdens je gehele kuur. Deze stuurt je lekkere recepten, work-outs en meer. Dat is ook de reden waarom ik voor Upgreatlife gekozen heb, je kan ten alle tijden via de mail of chat vragen stellen, je wordt er in begeleid. Ook zitten er folders bij waarin informatie staat over het pakket. Het is een Duits pakket, maar hier heb ik geen hinder van om het te begrijpen. Heb je dat wel, dan kan je natuurlijk gewoon mijn blog erbij houden want ik neem je elke dag mee in mijn detox diary! De onderdelen die ik ga testen zijn: gewicht, huid, fitheid, lichamelijke ,- en psychische veranderingen. Deze resultaten zul je leven in detox diary #7.

Wat zit er in de box?
Er zitten vier soorten producten in de box. Ik zal ze noemen met het tijdschema:
07:00 een poeder van fijngemalen gojibessen, matcha bladeren en psyllium zijn de belangrijkste ingrediënten. Het harmoniseert je spijsvertering en zorgt voor minder honger gevoel.
11:30 guarana sap of clean kiwi tijm sap. Zorgt dat je veel voedingsstoffen binnen krijgt.
16:30 een thee van citroengras en brandnetel bladeren om te ontgiften. Heeft een positief effect op het immuunsysteem en de bloeddruk. Voorkomt vermoeidheid en heeft een positieve invloed op je stemming.
21:30 2 capsules. Voor een verkwikkend effect in de ochtend. Beschermt het lichaam tegen oxidatieve stress.

Deze deep detox kan je zo streng volgen als je wilt. Ik kies er voor om onbewerkt voedsel wel te eten. Mijn doel is namelijk niet om af te vallen, maar om mijn lichaam af te laten kicken van suiker en andere schadelijke stoffen. Je kan per pakket kiezen of je 7, 14 of 21 dagen de kuur wilt volgen.

Dag 1

  • Om 7:00 heb ik de poeder gemengd met yoghurt en wat fruit. Kan met elk fruit wat je wilt doen. De smaak heeft wat weg van groene thee. Ook kan je allerlei zaden toevoegen. Ik heb er ook wat honing doorheen gedaan om het wat zoeter te maken. In de mail kreeg ik een lekker recept, dus geen problemen als je inspiratieloos bent!
  • Om 10:00 heb ik 2 stuks fruit gegeten. 1 mango en 1 kiwi.
  • Om 11:30 guarana sap. Deze is écht lekker. Smaakt gewoon naar een smoothie, maar zonder kunstmatige zoetstoffen.
  • Om 13:00 heb ik 2 gekookte eieren gegeten.
  • Om 16:30 de thee. Ik ben niet heel gek op kruiden theetjes. Ik drink ze meestal alleen omdat het gezond is. Deze is gelukkig niet extreem kruidig, vrij mild van smaak. Met honing extra lekker.
  • Om 18:00 heb ik broccoli en wortels gegeten als avond eten.
  • Om 21:30 de 2 capsules ingenomen met water.Daarnaast is het héél belangrijk dat je sowieso 2 liter water drinkt. Op deze manier spoel je al je afvalstoffen weg uit je lichaam. Zonder water zou je detox kuur geen nut hebben.

Deze dag viel me niet mee maar ook niet tegen. Het is wennen. Ik ben namelijk gek op zoetigheid. En het is nog niet eens dat het niet veel is wat je eet, maar meer wát je eet. Suiker is net zo verslavend als sigaretten of drugs. Ik merkte dat mijn behoefte aan suiker groot was. Maar hier heb ik niet aan toegegeven. Discipline is een vereiste!

Abonneer mij zodat je niets mist van mijn detox diary. Benieuwd geworden naar het deep detox pakket of de andere producten? Bekijk hier de site van Upgreatlife.

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s