CONSTANZA’S LIFE – Detox diary #2 hungry, need sugar!

GOED NIEUWS: de code is verlengt, shop nu met 10% korting op upgreatlife met de kortingscode CONSTANZA10 te gebruiken tot en met 30-9-2017.

Zoals de titel al zegt, honger en mijn hersenen roepen om suiker! Klinkt overdreven, maar ik heb alleen een suiker hongergevoel. En een echt hongergevoel heb ik niet echt gehad, omdat ik natuurlijk wel gewoon eet, alleen vanmorgen merkte ik wel dat ik trek had. De onderdelen die ik test zijn: gewicht, huid, fitheid, lichamelijke ,- en psychische veranderingen. Deze resultaten zul je leven in detox diary #7.

Dag 2
⦁ Om 7:00 heb ik de poeder gemengd met yoghurt en wat havermout en noten. Laat dit niet te lang staan, want zowel de poeder als de havermout onttrekken vocht aan de yoghurt. Ik kreeg na dit ontbijt wel een beetje maagpijn, ik merkte dat het zwaar op mijn maag viel. Ik heb sowieso al een gevoelige maag, maar misschien was dit ontbijt wat te zwaar.
⦁ Om 10:00 heb ik 2 stuks fruit gegeten, appel en banaan.
⦁ Om 11:30 kiwi tijm sap. Deze is apart, ik moest er even aan wennen. Ik heb hem wat verdund met water, zo zijn de smaken net wat minder intens.
⦁ Om 13:00 heb ik 1 gekookt ei gegeten.
⦁ Om 16:30 de thee.
⦁ Om 18:00 heb ik broccoli en komkommer gegeten als avond eten.
⦁ Om 21:30 de 2 capsules ingenomen met water.

En natuurlijk veel water tussendoor. Ik merkte in de supermarkt dat ik het wel wat moeilijk had. Ik had wel zin in een zak chips en een lekker broodje. Ik eet altijd wat ik wil, kom niet aan. Maar ik wil deze detox kuur echt volledig goed uitvoeren, omdat het anders in mijn ogen simpelweg geen nut heeft.

Abonneer mij zodat je niets mist van mijn detox diary. Benieuwd geworden naar het deep detox pakket? De producten zijn ook los te bestellen! Bekijk hier de site van Upgreatlife.

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s