CONSTANZA’S LIFE – Detox diary #3 running & muscles

GOED NIEUWS: de code is verlengt, shop nu met 10% korting op upgreatlife met de kortingscode CONSTANZA10 te gebruiken tot en met 30-9-2017.

Dag 3 alweer van mijn detox 7 daagse. Vanmorgen fris opgestaan. Ik dacht dat ik wel moe zou zijn door de detox, maar dat is niet zo. Het lijkt eerder dat ik meer energie heb gekregen. Door de detox krijg ik motivatie om weer te gaan hardlopen na een halfjaar! Ook doe ik regelmatig work outs. Op de mail krijg ik lekkere recepten binnen voor het ontbijt of als tussendoortje. Ideaal als je geen inspiratie hebt!

Dag 3
⦁ Om 7:00 yoghurt met powder, honing en havermout.
⦁ Om 10:00 komkommer en peer
⦁ Om 11:30 guarana sap (deze is écht lekker!)
⦁ Om 13:00 appel en een handje noten
⦁ Om 16:30 de thee
⦁ Om 18:00 wortels en broccoli
⦁ Om 21:30 de 2 capsules ingenomen met water.Daarnaast is het héél belangrijk dat je sowieso 2 liter water drinkt. Op deze manier spoel je al je afvalstoffen weg uit je lichaam. Zonder water zou je detox kuur geen nut hebben.Ik merk dat ik ’s avonds met honger in bed lig. Dit maakt het in slaap vallen wel wat lastig. Je kan met deze deep detox zelf bepalen hoeveel je eet, het hoeft niet zo streng. Ik heb alleen voor deze manier gekozen, een vrij strenge manier. Belangrijk is dat het onbewerkt voedsel is, met natuurlijke suikers en vetten. Mijn doel is om deze week 2 keer hard te lopen. Het hardlopen ging goed. Ik hield het prima vol, en doordat ik niet zoveel eet, heb ik minder last van een ‘klotsende’ maag.

Abonneer mij zodat je niets mist van mijn detox diary. Benieuwd geworden naar het deep detox pakket? De producten zijn ook los te bestellen! Bekijk hier de site van Upgreatlife.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s