CONSTANZA’S LIFE – Detox diary #4 energy, getting used to it

GOED NIEUWS: de code is verlengt, shop nu met 10% korting op upgreatlife met de kortingscode CONSTANZA10 te gebruiken tot en met 30-9-2017.

Ik merk dat ik gewend raak aan ‘weinig’ eten en het eten van onbewerkt voedsel. Ik heb ’s ochtends minder honger, en voor het naar bed gaan wordt ook minder. Ik begin het wel steeds saaier te vinden, ook al kan je het zo gevarieerd maken als je zelf wilt. Ik mis het ‘vreten’ wel. Ik ben een echte zoetekauw en hou wel van een taartje of koekje op z’n tijd. Of ’s avonds lekker chips eten. Ik merk dat ik ben afgevallen, maar gelukkig niet zo veel. Trainen bij je detox dieet geeft snel resultaat. Ik eet wel regelmatig, maar het zijn maar weinig calorieën. Zoals ik in mijn vorige post al zei doe ik af en toe workouts. Ik zie sneller resultaat!

Dag 4
⦁ Om 7:00 yoghurt met inner balance powder en honing. Ik had vandaag niet zo zin in een zwaar ontbijt, ook omdat ik de andere ochtenden toch iets maagpijn kreeg.
⦁ Om 10:00 banaan
⦁ Om 11:30 kiwi tijm sap en een appel
⦁ Om 13:00 1 gekookt ei en een handje noten
⦁ Om 16:30 tea time!
⦁ Om 18:00 sperziebonen
⦁ Om 21:30 de 2 capsules ingenomen met water.

Daarnaast is het héél belangrijk dat je sowieso 2 liter water drinkt. Op deze manier spoel je al je afvalstoffen weg uit je lichaam. Zonder water zou je detox kuur geen nut hebben.

Ik  heb meer energie dan anders. Ik vind het vrij zwaar, maar dat geeft op een of andere manier een extra motivatie. Aan het einde van de dag denk ik: zo weer een dag zonder kunstmatige troep. Het is ook te merken aan mijn spijsvertering, zo heb ik geen maagpijn. Ik heb een ‘maagprobleem’, en dus is mijn maag érg gevoelig. Als ik teveel suikers eet of te veel vetten krijg ik erge maagkrampen. Het is een duidelijk verschil met afgelopen tijd, dat ik nu aanzienlijk minder maagpijn heb. Ook speelt het niet eten van vlees een rol hierin. In vlees zit antibiotica, wat op den duur je maag beschadigd.

Volg mij zodat je niets leuks mist! Abonneer mij zodat je niets mist van mijn detox diary. Benieuwd geworden naar het deep detox pakket? De producten zijn ook los te bestellen! Bekijk hier de site van Upgreatlife.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s