CONSTANZA’S LIFE – Detox diary #5 feeling relaxed and fit

GOED NIEUWS: de code is verlengt, shop nu met 10% korting op upgreatlife met de kortingscode CONSTANZA10 te gebruiken tot en met 30-9-2017.

Hi beste lezer! Vooral de eerste paar dagen was ik wel wat moe. Voelde me wat slapper dan anders. Vanaf de derde dag ging het beter. Ik ben aan het hardlopen, creatieve dingen aan het doen en lekker aan het lezen in mijn boek. Ik heb geen extreem lichamelijke dagbesteding.

Toen ik aan de detox begon dacht ik: jeetje 7 dagen. Maar de dagen gaan zo snel, ik zit al op de 5e dag, en hoef nog maar twee dagen te detoxen! Ik merk dat ik wat meer kleur in mijn gezicht heb en er niet meer zo vermoeid uit zie.

Dag 5
⦁ Om 7:00 yoghurt met inner balance powder en honing. Dit beviel mij gister goed!
⦁ Om 10:00 smoothie van banaan en kiwi en melk
⦁ Om 11:30 guarana sap
⦁ Om 13:00 schaaltje noten
⦁ Om 16:30 tea time en cherry tomaatjes
⦁ Om 18:00 vis en wortels
⦁ Om 21:30 de 2 capsules ingenomen met water.

En nogmaals, drink veel water! Wat super handig is, is dat ik via de mail van Upgreatlife ook workouts toegestuurd krijg. Nu heb ík mijn eigen work outs, maar voor als je kies om te gaan detoxen met Upgreatlife, is dit een aanrader.

Elke dag post ik een foto op mijn instagram van mijn detox! Volg mij zodat je niets leuks mist! Abonneer mij zodat je niets mist van mijn detox diary. Benieuwd geworden naar het deep detox pakket? De producten zijn ook los te bestellen! Bekijk hier de site van Upgreatlife.

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s