CONSTANZA’S LIFE – Detox diary #6 less hungry and less sugar

GOED NIEUWS: de code is verlengt, shop nu met 10% korting op upgreatlife met de kortingscode CONSTANZA10 te gebruiken tot en met 30-9-2017.

Ik zit lekker in mijn vel! Ik voel me fit, uitgerust en psychisch sterk. Een duidelijk verschil met de andere weken. De deep detox van Upgreatlife doet duidelijk zijn werk. Ik ben er erg enthousiast over. Ik was wat sceptisch over detoxen, maar voor mij persoonlijk doet het wel wat. Ondanks dat er geen wetenschappelijke bewijzen zijn, merk ik zelf wel verschil.

Vandaag een druk dagje gehad. Ik heb mijn hele huishouden gedaan, workouts en hard gelopen! Ook heb ik in mijn jan jans gelezen. Ik heb geen last van honger én zelfs geen last meer van die extreme suiker behoefte. Zal mijn lichaam de verslaving van suiker opgegeven hebben? Mijn huid straalt en mijn lichaam voelt zich happy de peppy.
Dag 6

  • Om 7:00 heb ik de poeder gemengd met yoghurt en honing.
  • Om 10:00 twee sinaasappels gegeten.
  • Om 11:30 kiwi tijm sap, is echt een soort verademing dit sapje. Eiiiiiindelijk wat zoets reactie als je het drinkt.
  • Om 13:00 kiwi en rijstewafel met avocado.
  • Om 16:30 de thee. Je kan trouwens naast deze thee ook prima andere kruidentheetjes drinken. Let wel op dat ze natuurlijk zijn.
  • Om 18:00 broodje met natuurlijke pindakaas.
  • Om 21:30 de 2 capsules ingenomen met water.

Weer een prima dag! Lekker gegeten en steeds weer wat meer. Dan went mijn lichaam ook rustig aan weer ‘normaal’ eten als ik klaar ben met de kuur. Wat een heel goed alternatief is: water met citroen. Liefst beetje lauwwarm water. Vind je het écht te zuur? Dan kan je een klein beetje honing toevoegen.

Abonneer mij zodat je niets mist van mijn detox diary. Benieuwd geworden naar het deep detox pakket of de andere producten? Bekijk hier de site van Upgreatlife.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s