CONSTANZA’S LIFE – Detox diary #7 last day!

GOED NIEUWS: de code is verlengt, shop nu met 10% korting op upgreatlife met de kortingscode CONSTANZA10 te gebruiken tot en met 30-9-2017.

Pfoe, mijn detox kuurtje zit er alweer op. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb, maar ik zal ook wel weer flink genieten van de vrijheid betreft eten. Het was wel een uitdaging, maar ik krijg er erg veel voor terug.

Dag 7

 • Om 7:00 heb ik de poeder gemengd met yoghurt appel, kaneel en honing.
 • Om 10:00 banaan en peer
 • Om 11:30 guarana sap!
 • Om 13:00 twee rijstwafels met biologische pindakaas
 • Om 16:30 de thee
 • Om 18:00 2 mandarijnen
 • Om 21:30 de 2 capsules ingenomen met water.Ik zou, zoals ik had beloofd in mijn detox diary day #1, op een aantal dingen letten voor jullie, namelijk: gewicht, huid, fitheid, lichamelijke ,- en psychische veranderingen.
 • gewicht: mijn gewicht is zo ongeveer 64 gok ik. Ik weeg mijzelf nooit, als ik afval dan merk ik het snel genoeg aan mijn kleren (aankomen merk ik nooit). Omdat ik ook ben gaan hardlopen afgelopen 7 dagen en wat workouts heb gedaan is mij niet echt opgevallen dat ik ben afgevallen.
 • huid: mijn huid is wat meer gaan stralen. Ik had een vermoeide en dof uitziende huid. Ik ben deze week ook veel buiten geweest in de zon, dus dat zal ook meespelen. Maar suikers en (slechte) vetten zijn een no go voor je huid, dus het zal er zeker aan bijgedragen hebben!
 • fitheid: ik ben erg fit en voel mij uitgerust. De eerste dagen waren wel wat vermoeiender, omdat ik wel honger had soms. Ik ben zelfs weer gaan hardlopen!
 • Lichamelijk: ik heb zelf een ‘maagprobleem’. Door een scheur in mijn middenrif ligt mijn maag hogen dan bij andere mensen. Hierdoor heb ik snel last van maagpijn (lees: krampen, niet meer kunnen lopen, of eigenlijk alleen maar dubbel gevouwen liggen van de pijn).
 • Psychisch: doordat ik mij minder moe voel, heb ik de energie gevonden om weer te starten met hardlopen. Hardlopen is geweldig voor je psyche, tegen depressieve gevoelens. Of het detox pakket direct invloed heeft op je psyche betwijfel ik, maar wat wel zeker is, is dat je door de invloed van de detox meer energie hebt om weer dingen aan te pakken. Je voelt je fitter, prettiger in je eigen lichaam, je krijgt meer energie en hierdoor kan je meer aan.

Kortom: ik ben erg positief over wat de detox van Upgreatlife met mij heeft gedaan. Ik zou het zo weer doen. Het zijn lekkere en goede producten, ook voor veganisten! Mijn doel is om het eten van bewerkt voedsel zo veel mogelijk uit de weg te gaan.

Je moet lekker gebakjes, chipjes, bonbons en pizza kunnen eten op z’n tijd. Kom op, genieten van het leven zonder lekker eten is geen leven. Maar er een beetje op letten kan nooit kwaad!

Ik wil Upgreatlife hartelijk danken voor het goede product! Ik raad het zeker aan. Vind je een heel pakket wat te heftig? De producten zijn ook los te bestellen. Verzendkosten vrij! Ik heb zelf bijvoorbeeld de thee en capsules los erbij besteld.

Abonneer mij zodat je niets mist van mijn detox diary. Benieuwd geworden naar het deep detox pakket of de andere producten? Bekijk hier de site van Upgreatlife.

5 Comments

 1. Debora

  Hey, ik heb een upgreat life pakket besteld voor 1 week. En vraag me af wat ik t beste erbij zou kunnen eten . Ik kan dat namelijk nergens terug vinden. Mischien heb jij tips voor me? Groetjes Debora

  Geliked door 1 persoon

  1. yourwalhalla

   Ha Debora! Ik heb tijdens mijn detox kuur alleen onbewerkt voedsel gegeten. Ontbijt kan je bijvoorbeeld yoghurt met havermout en noten of fruit nemen. ‘S middags kan je een boterham nemen, of bio crackers zonder toevoegingen. ‘S avonds at ik altijd een bord groenten, broccoli, wortels e.d. Je kan het zo streng maken als je zelf wilt, maar mij ging het er vooral omdat ik geen suikers en e-nummers binnen kreeg. Je kan het ook zo lekker maken als je zelf wilt, bijvoorbeeld je eigen koekjes (zonder suiker, maar bijv. met krenten en banaan) of chips maken in de oven. Ik heb het niet gedaan voor het afvallen . Ik wilde nog wel lekker eten af en toe. Op groente en fruit zitten natuurlijk allemaal pesticiden, dus helemaal tegenhouden doe je het niet. Heb je een beetje een idee zo? Groetjes Constanza

   Like

 2. fameamy

  Interessant om je detox diary te lezen, ik kon namelijk niet veel reviews van UpGreatLife vinden in het Nederlands, maar ik heb jouw code gebruikt en ga de detox ook deze week uitproberen :)!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s