MIND & BODY – Peptalk

vitamine c (25)
Weerstand. Veel van ons lijden komt uit het verzetten van de waarheid. Je hebt iets gepland, het is niet gebeurd, je had iets moeten doen, je hebt het niet gedaan, je doet het niet zoals je wil, je verloor mensen die er zouden zijn, je was ziek toen je gezond moest zijn, je relatie is mislukt en is niet zoals het zou moeten zijn, je zou gewicht moeten verliezen, je hebt het niet gedaan. En ergens wordt je boos op het leven, waardoor je geen vrede en voorspoed geeft als je het gevoel hebt dat je je best doet maar het niet uitwerkt.

Raad eens? Jouw houding van eerlijkheid en lineair denken over hoe het leven evolueert is niet volgens de wetten van het universum. Het gaat niet om planning, hard werken en genieten van de uitkomst, het gaat om het doen, ongeacht wat het doet of het resultaat is. Dingen gaan niet altijd zoals je had gehoopt. Als je maar wilt en er 100% voor gaat, komt het wel goed. Focus op wie en wat je écht gelukkig maakt in het leven, en koester dat met heel je hart.

Weerstand is in ieder geval tevergeefs; Het leidt alleen tot nutteloze strijd, terwijl rouw en verdriet wordt uitgenodigd.

onderschrift

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s