ADDITIONAL – New category: spiritual

vitamine c (23)
Like it or not, ik heb een nieuwe categorie op mijn blog. Ik denk dat ik al een jaar twijfel, maar spiritualiteit is zo iets groots in het leven. Dus het kan niet ontbreken tussen al mijn andere MIND & BODY berichten. Het is een onderdeel van het leven, en ik probeer mijn blog zo te schrijven dat iedereen er iets in herkend en mee kan nemen in zijn of haar leven.

Nee, geen zweefteef gedoe. Spiritualiteit hoeft echt niet zweverig te zijn. En elk mens is spiritueel. Alleen of je er voor open staat is een tweede. Het is erg de moeite waard en het kan je leven veranderen in positieve zin. So, why not?

onderschriftonderschrift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s