ADDITIONAL – 10 ways om ergens onderuit te komen

vitamine c (13)
Even een luchtige post tussendoor: 10 ways om ergens onderuit te komen. Soms wil je gewoon niet, maar kom je even wat creativiteit te kort om er onderuit te komen. Hier een lekker luchtige post. Het beste is natuurlijk om eerlijk te zijn, maar ja, soms… 10 ways:

  1. ‘Ik lees nu je berichtje pas’. Soms heb je even geen zin om te reageren op iemand of om iemand direct af te wijzen op een voorstel.
  2. De dubbel gepland smoes. ‘Shit, ik zie nu dat ik al een afspraak heb staan, sorry.’
  3. De ik maak je vast warm voor afzegging. Je begint ’s morgens met dat je buikpijn hebt en in de middag is het écht niet beter geworden.  ‘Sorry, maar het is nog niet over’
  4. Deze is ideaal voor zeur volk die je soort van verplichten om te komen. ‘Ah, leuk! Ik moet nog even kijken of ik kan, heb ook al een ander feestje! Ik laat het nog weten’.
  5. Als je geen zin hebt in de afspraak, maar diegene niet compleet wil afwijzen. ‘Door omstandigheden komt het nu niet zo goed uit, zullen we binnenkort een theetje doen?’
  6. De ik ben in slaap gevallen smoes. ‘SHIT!! Ik ben in slaap gevallen, ik red het nooit meer’.
  7. De ik ben onderweg smoes. Heb je weer een 70+ party, maar geen zin om er te lang rond te hangen? ‘Ik ben onderweg!’.  En als je dan later aankomt kan je iets zeggen van dat je nog moest tanken of platte band had.
  8. We zijn vrouwen, en mogen ongesteldheid ook gebruiken. ‘Ik ben ongesteld geworden’. Meestal zijn die 4 woorden meer dan voldoende.
  9. De ik heb net pech voor vertrek smoes. Er kan van alles gebeuren nét voordat je weg wil gaan en niet kan komen. Denk aan een auto die niet wil starten of een fietsband die lek is. Oh, en die fietsenmaker is ook heel druk. ‘Sorry, kan het een andere keer?’
  10. De deadline smoes. Werk verwacht morgen een verslag van je.. En een examen morgen voor school die je verkeerd gepland hebt. ‘Ik moet die deadline halen..’

Geniet van je vrije tijd!

onderschrift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s