Over mij

vitamine c (14)
young-rebel.comHi, ik ben Constanza, de trotse eigenaresse van young-rebel.com. Ik vind het lastig om mijn website in 1 woord te omschrijven, maar ik denk dat lifestyle het meest in de buurt komt. Mijn liefde voor schrijven is vrij jong begonnen. Ik heb nu zo’n 3 jaar een eigen website en schrijf over alles wat mij fascineert, wat ik tegen kom in het dagelijks leven en dingen die ik mij afvraag. Ook schrijf ik over mijn depressieve tijd en over de CPTSS die ik heb. Het leven is niet altijd mooi en makkelijk en dat neem ik ook mee in mijn website. Ik ben tegen taboes.

Ik heb veel brede interesses, van auto programma’s tot aan Amerikaanse vrouwen series. Maar het liefst kijk ik wel Scandinavische films en series, maar lees het liefst Scandinavische misdaad boeken. Ik hou van tekenen, muziek en gezelligheid. Eten vind ik erg belangrijk. Ik vind taart héérlijk! Op z’n tijd hardlopen en pilates. Gewoon wanneer ik zin heb. Ik lees het nieuws niet. Wat de wereld denkt interesseert mij niet zo heel veel. Voor oppervlakkige zaken ben je niet aan het juiste adres. Films, gamen, dansen, zingen, vrienden, koken vind ik allemaal leuk. Kom hier om lekker te lezen, maar ook voor een beetje serious business. Ben jij een rebel? Abonneer je in het menu op mijn website en mis niets!

abonneren

onderschrift

 

 

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s