CONSTANZA’S LIFE – Op je knieën en L U L schrijven met chocomelk pakken

vitamine c (7)

Ik voel mij vandaag alsof ik een baksteen in mijn maag heb. Depressief zijn kies je helaas niet voor, het overkomt je. Helaas word je er ook soms op afgerekend, omdat je niet de fantastische en vrolijke vrouw bent die mensen soms van je verwachten te zijn. Maar goed, daar moet je wel schijt aan hebben als je depri bent. Ik ben niet geboren om mensen tevreden te houden. Terwijl ik naar de supermarkt ben gesjokt en ik bijna op m’n knieën lig in de winkel, omdat ik bukte om wat in mijn winkelmandje te leggen, vergetende dat de diepvries deuren met redelijke vaart dicht gaan. Gekozen voor pizza. In mijn mandje liggen muffins, rijstwafels, taart, bananen en ja, pizza. Gezond eten lukt niet echt. Ik doe standaard veel te lang over boodschappen doen. Sta vaak opeens leunend tegen een pilaar in de Appie te appen met een vriendin over potten die iemand zoeken voor hun schaarmobiel. Nog even gecheckt of de chocomelk pakken met letters er op al in de schappen stonden zodat ik het woord L U L kon neerzetten, maar ik moet nog even geduld hebben want ze stonden er niet. Nou toen in slow motion mijn boodschappentas ingepakt en naar huis gelopen met mijn blije ziel onder mijn arm.  Eenmaal thuis zet ik mijn boodschappentas in de keuken, muziek aan en lekker met m’n poes op de bank. Chico hè? Chico maakt zich alleen maar druk over zijn vriendin die af en toe op het balkon komt om uren naar elkaar te staren. Romantisch hè. Hij heeft een romantischer leven dan ik. Meest romantische in mijn leven is dat ik een kaarsje aansteek voor mezelf en een pizza in de oven douw om die vervolgens naar binnen te zitten vreten met een slechte horror film of een amerikaanse zeik serie met vrouwen die zich druk maken over welke schoenen ze nou aan moeten doen. Ik ga maar eens mijn pizza in de oven gooien. Wat jij?

onderschrift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s