It’s ME baby

vitamine c (14)

Hi, ik ben de trotse eigenaresse van young-rebel.com. Leuk dat je mijn website Young Rebel bezoekt.

Ik ben Lidewij (27 jaar young) en schrijf al zo’n 8 jaar. Ik ben een erg normaal mens, met een normaal leven, heerlijk hè. Ik werk, studeer, doe de afwas, ga uiteten, word soms te snel dronken en stoot mijn hoofd tegen de afzuigkap. Ik ben geen infloewenser, ik schrijf puur omdat ik het leuk vind. Ik schrijf over mijn leven, mijn gedachtes. Hele menselijke dingen, waar wij rebels ons mee bezig zouden kunnen houden in het leven. Ik schrijf voor mezelf, en voor jou, want je bent niet voor niets op mijn website beland.

Ben jij een rebel? Mocht je er zin in hebben, dan kan je je abonneren. Abonneer je dan in het menu, dan mis je niets. Toedels!

abonneren
onderschrift

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s