Kak in mijn plaid & waterglijbanen

Terwijl ik in de verte staar naar wat mijn kat allemaal aan het doen is, terwijl hij zijn hoofd stoot tegen een stoel, zit ik te bedenken welke kleur plaid ik op de bank wil. Ik had een hele mooie, een bordeaux rode. Daar mankeerde niets aan, totdat mijn kat erop gekakt had. Ik weet niet precies wat zijn beweegredenen waren, maar ik hoop voor hem dat het een prettige ervaring was. Poepen op een fluffy plaid van het baasje. Enfin, Mijn werkweek is weer begonnen, en waarschijnlijk de jouwe ook.

Poging tot geconcentreerd werken werd al snel verstoord doordat mijn kat hier als een razende Tsjernobyl door het huis rent, om vervolgens in zijn enorme krabpaal te hangen die hier in huis staat. De bank. De krabpaal is geloof ik te saai voor zijn nagels. Ik schreef in een van mijn vorige berichten dat je niet moet werken voor een niet leuke werkgever. Ik ben mijn tijd op het moment aan het uitzitten. Mijn werk is op het moment ontzettend geestdodend voor mij en mijn vrolijke karakter veranderd op maandag in een hoe-lang-duurt-deze-dag-nog mood. Daarom zit ik nu ook onder werktijd te zoeken naar een plaid. Het wordt weer een rode plaid, maar niet zo’n kleine waar je moet kiezen of je óf je bovenlichaam half bloot wilt hebben, óf je enkels en voeten. Ik wil gewoon gemummificeerd op de bank liggen.

Ik wil gewoon gemummificeerd op de bank liggen.


Vannacht heb ik gedroomd dat ik van een waterglijbaan af ging. Ik houd daar niet van, want ik ben bang dat ik blijf hangen. Dat gebeurde ook in mijn droom, er zat nog iemand vast in die glijbaan die ook was blijven hangen. Wat op zich dan wel weer soort van gezellig was, alleen die gezelligheid was ook wel weer snel gevlogen toen we er eenmaal achter kwamen dat we er niet meer uit zouden komen. Toen werd ik wakker. Het schijnt dat als je over vastzitten in waterglijbanen droomt dat dit staat voor een gevoel van instabiliteit in een situatie in je leven. Maar daar ga ik het niet over hebben.

Nog even over de plaid. Ze hebben een actie 2+1 gratis. Wat moet ik in vredesnaam met drie plaids. Met drie plaids is mijn hele huis bedekt. Wat eigenlijk best wel relaxed klinkt, een soort snoezelruimte, hele dag als een wurm voortbewegen door het huis op zachte kleden. Ain’t nobody got time for that!

Ik wens jullie een fijne week en dat het zonnetje ons nog maar even mag verwarmen!

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.