Pixi skintreats Glow tonic

Sinds twee weken gebruik ik de Glow Tonic van Pixi skintreats met 5% Glycolix Acid. Het is een exfoliërende toner die de teint gladder en helderder maakt. Deze toner is geschikt voor alle huidtypes. Er is parfum aan dit product toegevoegd, maar deze is heel subtiel en ruik je niet meer na het aanbrengen.

Wat doet het?
• Exfolieert en onthult een nieuwe huid met glycolzuur (AHA)
• Ginseng verbetert de bloed circulatie en geeft de huid energie
• Aloë Vera kalmeert en hydrateert
• Vermindert de zichtbaarheid van poriën
• Zorgt op een milde manier voor stimulering van de aanmaak van nieuwe huidcellen om voor een heldere huidtextuur
• Brengt de huid in balans, herstelt en kalmeert
• Alcohol vrij

Wat zijn AHA’s?
Deze toner bevat 5% glycolzuur: een natuurlijk derivaat van suikerriet dat behoort tot de Alfa Hydroxy Acid-familie, oftewel AHA.

Wat doet deze AHA?
Dit AHA zuur staat bekend om zijn exfoliërende eigenschappen en verwijdert onder andere dode huidcellen, littekens en zonneschade om plaats te maken voor gezonde en nieuwe huidcellen.

Wat doet het op mijn huid?
Omdat ik een vrij gevoelige huid heb, was het afwachten of mijn huid hier niet geïrriteerd van werd. Ik heb deze bijna dagelijks gebruikt en heb geen irritaties gekregen bij het gebruik van dit product. Vaak zit er alcohol in verzorgingsproducten, wat de huid uitdroogt en vaak irriteert. In dit product zit geen alcohol. Na het aanbrengen voel je een hele lichte prikkeling, maar deze verdwijnt snel weer. Of het echt mijn huid verbetert heeft, kan ik nog niet zeggen. Ik gebruik meerdere huidverzorgingsproducten, hierdoor is het altijd lastig te zeggen wat één zo’n product doet voor je huid. Enige conclusie die ik eruit kan trekken is dat het product fijn aanvoelt op mijn huid en dat mijn huid er goed op reageert. Mijn huid lijkt minder last te hebben van rode plekjes.

Hoe gebruik je het?
‘S morgens en ’s avonds een ruime hoeveelheid aanbrengen op een wattenschijfje en haal dit over je gezicht heen. Ik gebruik de toner niet om te reinigen, maar juist ná het reinigen, Van binnen naar buiten. Daarna kan je de rest van je huidverzorgingsroutine doen.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s