Knus terugtrekplekje en opwindende speelplaats

Ik heb nooit begrepen wat er precies ontspannend is aan in je wintersport uitrusting achter je stuur in een cabriolet zitten. Alsof je geen dak kon permitteren op je auto. Maar ook in de zomer zie ik de meerwaarde van een cabriolet niet. Hooguit voor kale mannen zal het aantal problemen ten opzichte van mensen mét haar aanzienlijk minder zijn. Al hoewel het met een kale schedel ook wel fris zal zijn op zomerdagen met een temperatuur van 20 graden. Enfin, voor mij geen cabriolet.

Het verbaast mij soms hoe chagrijnig ik geholpen word door een lid van de suïcide squad (medewerker) in winkels. Tuurlijk, je bent geen clown, maar je mondhoeken een klein beetje minder met de zwaartekracht mee laten hangen, kan ook geen kwaad. Daarbij kan ik er niks aan doen dat je daar staat. Ik zou er zelf vooral zo treurig van worden. Vaak genoeg heb ik ook een werkdag dat ik liever onder mijn bureau zit, dan erachter. Het zal in ieder geval niet mijn houding naar mensen veranderen. Iedereen kiest uiteindelijk de minst kutte baan die je kan krijgen, en daar zal je op dat moment toch echt zelf iets van moeten maken. Dat doe ik namelijk op dit moment ook. Als jij lacht naar de wereld, lacht de wereld terug. En anders lachen ze maar niet terug.

Als jij lacht naar de wereld, lacht de wereld terug. En anders lachen ze maar niet terug.

Na het fiasco ‘nieuw krabpaal meubel voor kat’, was ik genoodzaakt om weer een risico te lopen op een nieuw fiasco. Ik ga zijn uitrusting in huis uitbreiden met een fluffy tunnel van 1 meter en 16 centimeter. “Knus terugtrekplekje en opwindende speelplaats in één: de zoolove kattentunnel nodigt uw kat uit om te stoeien of uit te rusten. De flexibele rol kan daarbij als zachte leuning worden gebruikt om tegenaan te vlijen tijdens een dutje. Het hart-hangertje aan de ingang zorgt met een klein belletje binnenin voor extra speelplezier”. Wauw. Maak. Me. Gek. Geef mij zo’n tunnel. Al is de uitspraak “zorgt binnenin voor extra speelplezier” wel een beetje vreemd te interpreteren. Als ik ooit een andere baan moet zoeken, dan word ik zzp’er die ingehuurd kan worden om dit soort teksten te bedenken. Ik zal mij tot God wenden en op mijn blote knieën bidden dat Rocky met de fluffy tunnel gaat spelen. En omdat ik dan toch al aan het bidden ben, bid ik ook dat het krabpaalmeubel ook eens aangeraakt gaat worden. Niet door mij, door Rocky. Na 6 keer gedemonstreerd te hebben hoe ík mijn nagels in de krabpaal zet, ben ik tot de conclusie gekomen dat de boodschap die ik probeer over te brengen op mijn kat, niet aankomt (ook niet wanneer hij zijn nagels in de bank zette en ik de paal voor zijn hoofd dropte).

Doeiii.

3 reacties

  1. bienologisch

    Haha die Rocky zet jou gewoon voor paal. Enne wat betreft je lenzen tunnelvisie kijken lijkt mij wel fijn soms. Alleen een rechte lijn kijken en niet afgeleid worden door alle andere 10000 prikkels meningen en ander gezeik. Nou ja een dag. Daarna ga ik mij denk ik vervelen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.