Bodypainten met Toetanchamon

Ik ben na het weekend weer uit de grot geklommen en heb de looks en het gevoel van Toetanchamon die uit de dood herrezen is. Alsof de Cotton Spa een zesde zintuig heeft, hebben ze mij een pakketje gestuurd met hemelse producten van Pixi Skintreats. Ik ga vanavond de producten uittesten (voor jullie) en direct wat doen aan mijn Toetanchamonlook.

Maar ik moest eerst werken. In de eerste mail die ik opende stond “je moeder is dik”. Nou, mam. Ik heb even met een kritisch oog naar je gekeken, maar je bent niet dik hoor. De andere mails waren van net zulke armoedige kwaliteit, dus Toetanchamon ging weer met frisse tegenzin aan het werk. Naarmate de dag vorderde zat ik op mijn rug in de stoel Frank Boeijen te zingen, dat liedje waarin hij zingt dat iedereen de weg kwijt is. Nou, geef ‘m eens ongelijk.

Aangezien ik op dit moment geen ballen in mijn leven heb, heb ik besloten om te gaan investeren in kerstballen.

Aangezien ik op dit moment geen ballen in mijn leven heb, heb ik besloten om te gaan investeren in kerstballen. Niet geweten dat dat een vermogen kost. Maar. Ik wil al járen een vintage kitsch kerstboom. En die gaat er dit jaar komen. Het moet. Geen saaie degelijke kerstboom, want dat past niet bij mij. Dus ik heb nu een kerstboom begroting gemaakt. Aankomende weken even huilend afrekenen overal. Zodra mijn parel staat, geef ik een update.

Ik lees een boek waarin je nog bewuster wordt van jezelf. Heel interessant. Ik ben iemand die heel veel analyseert en zichzelf reflecteert. Ik ben er van overtuigt dat je door deze twee te combineren, het leven echt beter kan maken voor jezelf. Ik ben erachter gekomen dat veel mensen iets missen bij zichzelf. Goede zelfzorg of liefde voor zichzelf. Hierdoor gaan mensen dingen zoeken buiten zichzelf om die hun leven “perfect” zou moeten maken. Net als in de liefde. Mensen die missen iets bij zichzelf en gaan de perfectie zoeken bij een ander om zich compleet te voelen. Maar die perfectie zal je nooit vinden. Je zal nooit tevreden raken zonder dat je aan jezelf hebt gewerkt en durft te kijken naar jezelf. Je zult eerst zelf die leegte moeten opvullen, voordat je iemand anders toelaat. Wat die leegte dan ook is. Nee, hier sprak geen oud geleerde uit Japan, ik ben het nog steeds.

Naast alle verplichte bezigheden zoals werk en scriptie, ook tijd voor ‘dingen doen waar je energie van krijgt’ (terugkerend thema in mijn blogs, zal er eens iets over schrijven). Ik heb een paar vriendinnen afspraken staan en ga deze week een dag naar mijn moeke toe in Fryslân. Sorry, ik zal je geen moeke noemen, mam. Én mag ik weer naar de schoonheidsspecialiste. Kijken of ze mijn hoofd hier en daar wat kunnen restaureren en kunnen terugbrengen naar de oorspronkelijke staat. Daarnaast probeer ik allemaal leuke items voor komende maand voor op de website te bedenken, waar ik naar uit kijk. Als je nieuwsgierig bent en niets wil missen, kan je je gratis abonneren.

Ik had voor studie van die bladwijzers besteld, maar ik heb in plaats daarvan een bodypainting verfsetje ontvangen. Ik weet niet precies of dit een stille hint is, maar mogelijk dat ik het weekend lekker ga bodypainten onder het genot van een glas rosé. Mocht je interesse hebben of leuke ideeën, je kan je aanmelden via mijn contactformulier. Neem wel even je eigen kwast mee.

Joe.

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.