Zeehond met strakke panty

Ik zat in de trein naar huis vanuit Leeuwarden. Zat de selfies terug te kijken die ik met mijn muti gemaakt had. Geen een foto was normaal of goed gelukt. Ik moest zo hard, maar zonder geluid lachen in de trein, dat het er een beetje uit begon te zien als een zeehond op het droge. Hard lachen zonder geluid én mondkapje ziet er sowieso een beetje uit alsof je geëlektrocuteerd wordt.

Daarnaast had ik een pittig strakke panty aan. Niet omdat ik een maat te klein heb gekocht, nee dit zijn schijnbaar tegenwoordig de maten. Ik ben 175 centimeter lang en ik heb over het algemeen altijd maat 36. Mijn panty is maat XL. Ik denk dat mijn lichaam ook niet helemaal snapt wat er op dit moment aan de hand is, en dat mijn organen er een beetje claustrofobisch bij zitten nu. Maar hé, ik wilde een rokje aan. Ik kan toch niet de enige vrouw zijn die als een samengeperste rollade in een panty rondloopt? Enfin, die panty moest in ieder geval acuut uit bij thuiskomst.

Ik had al een week lang zin om een bamischijf te nassen. Ik heb dus zojuist patat én een bamischijf naar binnen geklapt bij kaarslicht. Want die panty zit toch al strak. Bij de snackbar kwam een veel te blij stel binnen, iedereen kent ze wel. Ze zeiden zelfs “hahahaha” toen ze besteld hadden. “Ja, doe ook maar een patat hahahaha”. Daarna nog wat vreemde grappen die ik eigenlijk niet wilde horen, dus het was vooral hopen dat er opeens een gat onder mijn voeten zou ontstaan om gered te worden uit de situatie. Helaas gebeurde dit niet, maar mijn eten was gelukkig snel klaar waardoor ik als een contactgestoorde snel weg kon bij de snackbar. Come on guys, ik ben moe, oké?

Het is “sensuality” geworden, is er toch nog iets sensuality in mijn leven

Ook heb ik vanmiddag lekker lang op mijn hurken voor het schap met wasverzachters gezeten. Ik heb alle flessen opengedraaid om te ruiken en te bepalen welke het lekkerste was. Het is ‘sensuality” geworden, is er toch nog iets sensuality in mijn leven. Toen ik aan mijn muti vertelde dat ik na mijn diplomering een suite wil boeken, stelde ze voor dat ik er eventueel wel een leuke gigolo bij kon huren voor massages (onder andere). Nou jongens, dan weten we wel hoe treurig het er voor staat, als de gouden tip van je moeder is om een gigolo te huren.

Vanmiddag is ook mijn nieuwe krabpaal bezorgd. Althans niet de mijne, maar die van de kat natuurlijk. Ik had hem geïnstalleerd, dus toen zijn de 24-uur-negeren-van-nieuwe-speeltjes ingegaan. Maar nee, de paal was te goed. Ik moet zeggen dat ik ook na een lange tijd weer echt enthousiast kon worden van een paal. Hij kon het negeren niet meer weerstaan en ging acuut naast de paal zitten. Rocky werd één met de paal. Ik denk dat hij hem heeft geaccepteerd. Elke keer als ik wil kijken naar hoe hij bij de nieuwe paal zit, kijkt hij om en stopt hij met spelen. Ik geloof dat ik niet mag kijken. Dus ik negeer hem en de paal momenteel. Moet er niet aan denken om weer in een zelfde situatie te komen met de eerdere genegeerde krabpaal van vorige maand (dát verhaal check je hier).

Ik heb vandaag niet lang hoeven broeden op een goed excuus om een wijntje te mogen drinken. Vandaag heb ik namelijk mijn contract getekend voor mijn nieuwe baan én geslaagd voor een examen (een 9, what a nerd). Waar wil jij op proosten deze week? Dus santé santé, op geluk, gezondheid en de liefde!

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.