How to feel sexy again

Wij vrouwen willen ons sexy voelen, maar soms ebt dat gevoel met de tijd een beetje weg door verwaarlozing van jezelf. En met sexy bedoel ik niet een jurkje met inkijk, maar je écht sexy voelen. Als je je van binnen sexy voelt, straal je dat uit. Hoe doe je dat? In dit artikel ga ik je vertellen hoe jij je sexyness weer terug kan vinden én hoe jij weer flanerend door het leven kan.

 1. Gezond eten
  Gezond eten is de basis van alles. Door gezond te eten en een gezond gewicht te hebben, zit je lekkerder in je vel. Je lichaam kan hierdoor goed functioneren, je krijgt energie en voorkomt dat je ziek wordt. Eet gevarieerd en probeer nieuwe recepten uit, zo wordt het ook nog eens leuk om je eten te bereiden! Vaak door slechte eetgewoontes voelen we ons opgeblazen en vies van binnen. Door te veel vet voedsel of suiker ga je je niet optimaal voelen. Vervang suikerhoudende dranken voor water. Kies ook niet voor pakjes en zakjes, want deze zit vol met zout. Gezonde maaltijden kosten nou eenmaal wat meer tijd en energie, maar daar krijg je ook wat voor terug. Kies voor een gezonde levensstijl.
 2. Beweeg
  Na gezond eten, is het ook belangrijk dat je beweegt. Dit hoeft niet zozeer drie keer per week de sportschool te zijn, maar ga wel elke dag voor een wandeling. Ik vind het zelf fijn om met een stappenteller te werken, zodat ik precies weet hoeveel ik gelopen heb. In het begin zullen 10.000 stappen als de avondvierdaagse voelen, maar na verloop van tijd raak je hieraan gewend. De “ik heb geen zin” is verledentijd. Vaak heb ik ook geen zin om aan mijn 10.000 stappen te beginnen, maar je moet er niet over nadenken. Gewoon doen!
 3. Mooie kleding
  Soms is het verleidelijk om altijd in je eeuwige joggingpak rond te lopen, of andere stretchy kleding, maar hierdoor ga je je absoluut niet sexy door voelen. Zoek iets uit waar je je comfortabel, maar ook vrouwelijk in voelt. Ook door het dragen van mooie kleding, geef je jezelf waardering. Je gunt het jezelf om iets moois te dragen. Elke vrouw verdiend het om te shinen in een mooi kledingstuk, toch?
 4. Matchen
  Matchen! Match je slip bij de BH, geloof me, het voelt beter. Het zijn kleine dingen die het ‘m doen. Leg de setjes klaar in de kast, zodat je ‘s morgens niet lang hoeft te zoeken naar je bijpassende string. Gooi kapotte BH’s en slips weg, en koop mooie lingerie waar je je fijn in voelt. En dit doe je niet voor een ander, dit doe je voor jezelf. Ook als single verdien je het om in mooie lingerie rond te lopen.
 5. Verzorgen
  Neem de tijd voor het zorgen voor jezelf. Lak je nagels, gebruik een haarmasker, scheer je benen, gebruik een crème. Als je het leuk vindt, kan je ook experimenteren met andere make-up looks. Door jezelf te verzorgen, laat je ook zien dat je om jezelf geeft. Plan jouw avondroutine in. Elke avond voor het slapen gaan je gezicht reinigen en insmeren met een crème bijvoorbeeld, of na elke douchebeurt een bodylotion gebruiken. Maak tijd voor jezelf. Koop een leuke kleur nagellak, breng een bezoek aan de schoonheidsspecialiste of ga eens lekker in bad!

Bye, sexy!

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.