Wilde nachten en curtain bangs

De temperatuurtjes in Nederland zijn weer gestegen naar boven de 20 en mijn lichaam was binnen no time in staat van ontbinding. Klotsende oksels, zwetende bovenlip en een warm kapsel in mijn nek. In het park lag iedereen alweer te picknicken en te tongen met elkaar, en waren Roderick en Jan-Willem alweer lekker aan het varen in papa’s boot. De studentenverenigingen vielen weer in standje kakker en dronken biertjes met flesjes en al naar binnen. Mijn hoofd smolt met het mondmasker in de supermarkt, en ik had natuurlijk weer de verkeerde rij gekozen. Het stel voor mij ging 35 euro aan kleingeld bij elkaar tellen, maar de snelheid van het tellen was op groep 3 niveau. Ik probeer mij hier uiteraard niet aan te storen, maar had het even thuis geteld. De decompositie van mijn gezicht was inmiddels vol aan de gang met die lap op mijn gezicht, terwijl ze aan het hertellen waren.

Klotsende oksels, zwetende bovenlip en een warm kapsel in mijn nek

Ik zit zoals een eekhoorn die beukennootjes eet, paaseieren te eten op de bank. Haal die krengen de laatste jaren nooit, omdat ik anders weer tegen diabetes aan zit met pasen. Je weet echt dat je oud wordt als je zegt dat we “alweer bijna in april zitten”. Ik word echt oud. In oktober ben ik voor het laatst naar de kapper geweest, gelukkig mag ik volgende maand weer. Inmiddels heb ik de looks van Ozzy Osbourne gekregen. Enkel zijn haar, niet de rest. Ik zit eraan te denken om curtain bangs te nemen, alleen ben ik bang dat ik het hoofd krijg van een paardenmeisje. Of dat de bangs alle kanten op gaan staan, behalve de goede. Ik kan altijd nog gaan voor een mullet. Nee, grapje. Anders belt de jaren ’70 dalijk nog of ze hun kapsel terug mogen hebben.

Ik heb afgelopen nacht een kwalitatief uitermate teleurstellende nacht gehad. Ik werd constant wakker en lag vanaf 4 uur wakker. Ik was met mijn ex schoonmoeder en haar tweelingzus (die inmiddels een relatie hebben) uiteten geweest. Er was een bord spaghetti op onze tafel gezet, maar die hadden we niet besteld. Ze hebben samen de helft opgegeten, maar toen bleek dat het voor een andere tafel was. Ze wilden graag dat we de rekening in drieën betaalden, want ik had een bankrekening van Marco Borsato gekregen. Prima, ik wil best mijn eigen deel betalen als zij dat willen. Daarna zijn we naar een toneelvoorstelling geweest, die was ontzettend spannend. Ik stond steeds in de weg voor de toneelspelers, dus moest steeds snel ergens anders heen lopen voordat ze boos werden. Uiteindelijk werd ik betrokken in het toneelspel door een toneelspeler. Ik hoorde mensen achter mijn rug om praten “oh ze heeft gevraagd of ze mee mag doen hoor”. Wat natuurlijk helemaal niet zo was. Aan het einde van het toneelstuk maakte de toneelspeler een buiging, en zei “we hebben nog even contact over de opleiding”. Je zal nu wel denken, in welke goede drugstrip of psychose zit jij, maar nee dit was mijn droom. Dit is het gemiddelde niveau van mijn dromen. Goed, laten we hopen op een goede nacht waar ik niet met een liefdeskoppel, bestaande uit twee lesbische zussen, uiteten ga. Ja, het mag best wat minder shocking.

16 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.