Poepsnoet, de Nederlandse TV en meer

Vanmorgen een eind gewandeld met een vriendin. Rokje aan, zonnetje scheen, dus had er helemaal zin in. Onderweg nog een kort dansje gedaan, om te voorkomen dat er een enthousiaste hond met zijn poepsnoet tegen mijn panty aan zat. Ik vind honden leuk hoor, maar je poepneus hoef ik niet in mijn kruis. Honden ruiken soms in kruizen alsof iemand er een biefstukje in verstopt heeft. Maar wat blijkt, dit doen ze om info te verzamelen (stressniveau, of iemand vriendelijk is, hormonen, en dergelijke). Bij mijn volgende date zal ik ook eens aan Willems kruis ruiken, even info verzamelen. Gaan we eens even beoordelen of dat een vriendelijke man is.

Iets waar ik altijd verbaasd over ben gebleven: de airfryer. “Ja, want dat is gezonder dan de frituur”. Maar als je gezond wilt eten, kies je toch een salade in plaats van een portie bitterballen? Dat is een beetje hetzelfde als mensen met overgewicht op dieet die een blikje cola light nemen, of bij de McDonald’s een groot menu nemen met een flesje water erbij. Daarnaast is een airfryer gewoon een heteluchtoven, maar dan van lage kwaliteit. Geef mij de bitterballen, frikandellen en patat maar lekker uit de frituur. Maar wel van mijn Leidse snackbar de Hendo.

Over lage kwaliteit gesproken, ik wist natuurlijk al langer dan vandaag dat de kwaliteit van de Nederlandse TV om te huilen was. Maar nu belandde ik bij een programma van Gordon en Patty Brard, wat sowieso al een duo is om hard voor weg te rennen. In ieder geval, Gordon liet zich in doeken wikkelen zodat hij weer opnieuw geboren kon worden. Terwijl Gordon gemummificeerd werd als Toetanchamon in de doeken, stond Patty verbijsterd toe te kijken en vond ze het bijzonder dat Gordon dit zo liet doen. Terwijl Toetanchamon aka Gordon in de doeken geknoopt lag, hoorde je in de verte onder de doeken vandaan komen “ja ik vind dit heel eng”. Vervolgens gingen die mensen hem een soort van wiegen en werden er wat gekleurde doeken over hem heen gelegd. Hij herrinerde zich dit als de baarmoeder. Gordon zat weer in de baarmoeder. Zit je dan met je chips en ranja op de bank op zaterdagavond naar Gordon in een baarmoeder te kijken.

Dan hebben we nog ‘Lang Leve De Liefde’, waarin ze twee compleet tegenstrijdige mensen aan elkaar koppelen. Tenenkrommend is een understatement.  Ook nog een programma ‘Hoge Bomen’ met Jeroen van der boom, persoonlijk vind ik het totaal geen interessant figuur. Het programma is niets meer dan constant een pluim in de kont van de gast duwen en dan 10 volschiet momentjes per aflevering kweken. Ik vind de bekende mensen van Nederland sowieso al bijster oninteressant. In Nederland word je gemakkelijk famous zonder talent, maken ze documentaires over zichzelf op hun 20e levensjaar en worden de “mensen” die “ik doe niet meer mee” roepen gesponsord door de overheid. Kijk, en da snap ik nie.

Is er nog meer wat ik niet snap? Ja, eigenlijk wel. Ik verkocht iets op marktplaats deze week, wat eigenlijk sinds een aantal jaren een verzamelplaats is geworden voor debiele kopers. Mensen zijn zelfs te lui om een zin te typen, dus bij een vraag krijg je slechts één woord met een vraagteken erachter geplakt. Een aantal jaar geleden kreeg ik “meiden” die héél graag wilden dat ik de schoenen aantrok en andere informatie gaf over voeten. Een treurig bestaan als je voor je trekken naar marktplaats gaat, om vervolgens te reageren op schoenen. Al hoewel, ik weet niet of ik het treuriger vind dat je een boner krijgt van voeten.

Ook heb ik hooikoorts. Zoals je leest, mijn leven gaat niet alleen over rozen. Overal jeuk en XL snottebellen. Charmanter wordt het even niet.

12 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.