Wie ben ik

Hi, ik ben de trotse eigenaresse van young-rebel.com. Mijn naam is Lidewij en ik ben 27 jaar young. Helemaal leuk dat je mijn website bezoekt!

Wie ben jij?

Ik ben Lidewij en ben 27 jaar. Ik schrijf al zo’n 6 jaar, waarvan 5 jaar op young-rebel.com. Mijn passie voor schrijven is ontstaan toen ik een jaar of 13 was. Op jonge leeftijd was ik al bezig met websites. Het begon ooit met glitter paardenfoto’s en ben nu geëindigd met het schrijven van alledaagse dingen met nog wat andere onderwerpen.

Op het moment volg ik een studie die ik bijna heb afgerond. Daarnaast werk ik ook als juridisch dienstverlener. Ik leid een vrij normaal bestaan, wat ik heerlijk vind. Wat normaal is, is natuurlijk relatief. Laat ik het omschrijven als ‘weinig nodig om gelukkig te zijn’.

Ik woon samen met mijn kat Rocky in een schattig en knus appartement in Leiden. Meestal schrijf ik lekker vanaf de keukentafel mijn blogs, of op zondagen lekker vanaf de bank op mijn laptop onder een dekentje.

En waar ik allemaal blij van word? Van mijn kat, lieve mensen, boeken lezen, gamen, zingen, muziek luisteren, serie kijken, schrijven, tekenen, lekker eten, taarten bakken, koken en natuur. Waarschijnlijk ben ik nog heel veel dingen vergeten.

MIJN WEBSITE, MIJN WERELD. ALS JE BENIEUWD BENT NAAR MIJN LEVEN EN WERELD, ZIT JE HIER OP DE GOEDE PLEK.

Vanwaar de naam young-rebel?

De naam van de website is ontstaan doordat ik vaak schrijf over de simpele dingen in het leven, maar ook taboes. Soms kunnen mijn berichten een beetje rebels zijn, zoals mijn gedachten ook wel eens zijn. Ik schrijf niet voor de volgers en likes, maar ik schrijf wat ik wil. Als iemand dat bevalt, dan is dat mooi meegenomen.

Mocht je opzoek zijn naar mijn social media accounts, deze heb ik niet. Ik ben enkel bereikbaar via mijn website. Ik heb een aversie tegen social media, het is niks voor mij. Oppervlakkige en gemaakte wereld die je laat afleiden van wat er werkelijk toedoet in jouw leven. Dus als je niets wilt missen, klik dan onderaan op de huiskat, dan kom je op mijn abonneer pagina terecht.


Ik leid een vrij normaal bestaan, wat ik heerlijk vind. Wat normaal is, is natuurlijk relatief. Laat ik het omschrijven als ‘weinig nodig om gelukkig te zijn’.