About

Because I am getting more and more followers outside the Netherlands, I have decided to put this page on my blog in English as well. In the menu you can find under the heading ‘TRANSLATE’ how you can easily read my posts in your own language. Click HERE to read ‘ABOUT’ in English.

Mijn naam is Lidewij, 28 jaar oud. Ik woon in het prachtige Leiden in een knus appartement met mijn best friend Rocky (kat). Eind januari 2021 ben ik afgestudeerd als juridisch dienstverlener. Mijn eerste website heb ik gemaakt toen ik een jaar of 13 was. Ik zocht foto’s op van de laatste mode, en plaatste deze online op mijn site. Ik kwam er al snel achter dat ik een passie had voor schrijven. En 15 jaar later ben ik nog steeds op het web te vinden als trotse eigenaresse van Young Rebel.

In 2016 heb ik de website Young Rebel opgezet. Met veel plezier schrijf ik wekelijks op mijn blog en deel ik mijn verhalen. Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een mooie website met veel volgers en trouwe bezoekers. Ik ben dan ook in mijn vrije tijd veel te vinden achter mijn laptop om te schrijven over mijn leven, het innerlijke welzijn, beauty en lekkere zoete recepten. Wat ik met mijn blog wil laten zien, is dat een “normaal” leven hartstikke leuk is. We leven in een wereld waar we alles aan elkaar willen laten zien, we onszelf met anderen vergelijken en we altijd opzoek zijn naar meer. Mensen vergeten vaak dat accounts op social media een merk zijn. Zij leven het “perfecte” leven en maken de foto’s die jij graag wilt zien. Ik probeer dan ook op mijn blog pure verhalen zonder fratsen te vertellen. Op mijn blog kan je jezelf zijn. Ik hoop onder andere te kunnen laten zien hoe je het leven soms op een andere manier kan leven, er meer uit kan halen en kan groeien als persoon. Om mijn blog niet te zwaar te maken, schrijf ik ook over mijn eigen leven én deel ik natuurlijk heerlijke recepten. Hiermee hoop ik een mooie balans te krijgen tussen ontspannende en serieuzere onderwerpen.

Naast schrijven voor mijn website, ben ik ook veel te vinden in de buitenlucht, lees ik graag boeken (thrillers), bak ik veel taarten, kijk ik series en geniet ik van alles om mij heen. Ik word blij van spontaniteit en een beetje gekkigheid op z’n tijd. Ook vind ik het belangrijk om niet te leven op de automatische piloot. Leef de dagen bewust en doe elke dag iets wat je leuk vindt. Eet elke dag iets lekkers waar je naar uit kan kijken, heb plezier en zorg ervoor dat je elke dag lacht. Ik geniet van mensen om mij heen, maar vind het op z’n tijd ook fijn om zelf dingen te ondernemen, zoals wandelingen. Mascara en gezicht crèmes zijn leuk, maar al deze dingen samen geven mijn leven pas écht beauty.

Past deze blog echt bij jou én ben je nieuwsgierig? Je kan je hier gratis abonneren op mijn blog. Hopelijk tot ziens! Liefs, Lidewij.