Wie ben ik?

Ik ben Lidewij en ben 27 jaar. Met trots kan ik zeggen dat ik de eigenaresse ben van Young Rebel. Helemaal leuk dat je mijn website bezoekt! Ik schrijf al zo’n 6 jaar, waarvan 5 jaar op young-rebel.com. Mijn passie voor schrijven is ontstaan toen ik een jaar of 13 was. Op jonge leeftijd was ik al bezig met websites. Het begon ooit met glitter paardenfoto’s en ben nu geëindigd met het schrijven van alledaagse dingen met nog wat andere onderwerpen.

Op het moment volg ik een studie die ik bijna heb afgerond. Daarnaast werk ik ook als juridisch dienstverlener. Ik leid een vrij normaal bestaan, wat ik heerlijk vind. Wat normaal is, is natuurlijk relatief. Laat ik het omschrijven als ‘weinig nodig om gelukkig te zijn’.

Ik woon samen met mijn kat Rocky in een schattig en knus appartement in Leiden. Meestal schrijf ik lekker vanaf de keukentafel mijn blogs, of op zondagen lekker vanaf de bank op mijn laptop onder een dekentje.

En waar ik allemaal blij van word? Van mijn kat, lieve mensen, boeken lezen, gamen, zingen, muziek luisteren, serie kijken, schrijven, tekenen, lekker eten, taarten bakken, koken en natuur. Waarschijnlijk ben ik nog heel veel dingen vergeten.

MIJN WEBSITE, MIJN WERELD. ALS JE BENIEUWD BENT NAAR MIJN LEVEN EN WERELD, ZIT JE HIER OP DE GOEDE PLEK.

Vanwaar de naam Young Rebel?
De naam van de website is ontstaan doordat ik vaak schrijf over de simpele dingen in het leven, maar ook taboes. Soms kunnen mijn berichten een beetje rebels zijn, zoals mijn gedachten ook wel eens zijn. Ik schrijf met veel plezier regelmatig een post. Niet zozeer voor het grote publiek, of het geld. Ik schrijf waarover ik wil, en het is natuurlijk hartstikke leuk als iemand dat graag wil lezen.

Ik maak geen gebruik van social media, omdat het niet bij mij past. Dus als je niets wilt missen, abonneer je dan gratis op mijn website. Vergeet na het invullen van jouw e-mail adres niet je abonnement te bevestigen in de mailbox. Ik hoop dat je mijn website met plezier kan lezen.